Afgelopen weekend zijn we begonnen met de opbouw en inrichting van de 6 bakken die wij verzorgen tijdens de komende tentoonstelling in de Hortus Botanicus in Leiden
Op de foto hieronder zie je “onze secretaris” de installatie berekenen. Had ie wel goed bekeken, heerlijk plekje in de zon.

 

 

 

De dinsdag en donderdag voorafgaand aan het weekend zijn Peter (van P) en Marnix druk in de weer geweest met het maken van lichtkappen voor de bakken.
De bakken zijn door vrijwilligers allemaal mooi op de ons toegewezen locatie gezet, zodat Peter, Hans , Gre en ondergetekende zaterdag konden beginnen.

Hieronder een foto van Peter en Hans bezig met de diverse bakken.

 

Zoals al gecommuniceerd worden 4 van de geshowde bakken beschikbaar gesteld voor het Conservation project van de Palawan Bosschildpad.
Door 1 euro te doneren ( ter plaatse en aleen mogelijk in de weekenden) kunt u eigenaar worden van 1 van die bakken (Let wel: zonder inhoud).

Meer informatie ter plaatse

Hieronder een impressie van de vorderingen bij het inrichten. Beide getoonde bakken zijn overigens onderdeel van de vier bakken die u kunt “winnen”

  

Komende zaterdag en zondag gaan Floris, Sytske, Martijn en ik aan de slag om de inrichting en opbouw af te maken. Vanaf woensdag de 2e worden de dieren geplaatst.
Vanaf zaterdag 5 september tot en met zondag 27 september kunt u het allemaal komen bezichtigen.

Wij rekenen op uw komst

 

Rob Verhoeks

wordnulid

Project Fakroun (2016/2017)

€ 2.750,00
Raised
€ 2.750,00
Goal
100% Donated
Ga naar boven