Beste bezoeker, Leden,

Je hebt er waarschijnlijk niet veel van gemerkt maar sinds vandaag is de NBSV website verhuisd naar een snellere/performantere server bij een nieuw hosting bedrijf.
Het mag gezegd worden dat de nieuwe site een succes is gezien de vele aanmeldingen en positieve reacties die we krijgen.


Ben je lid van de vereniging en nog niet aangemeld? Registreer je in de 'Leden Login' box rechts. (klik op registreer) Na verificatie door de webmasters dat je effectief lid bent van de vereniging zal je account geactiveerd worden en kan je genieten van de extra voordelen die de site aan leden biedt.

Nog geen lid van de vereniging maar toch interesse in de extra's? ga naar de 'Lid worden' pagina en wordt snel lid

Wat is er nieuw op de site?

 • Het plaatsen van advertenties (enkel voor personen die lid zijn van de vereniging) was nog nooit zo eenvoudig.
  éénmaal ingelogd ga je naar het menu 'leden' en klik je op advertentie plaatsen. (vul alle velden met een sterretje in en klik op 'bewaar') De webmasters worden verwittigd, kijken je advertentie na en plaatsen hem online zodat alle bezoekers hem kunnen bekijken.
 • Het beheren van je advertenties. Zijn je dieren verkocht of wil je bepaalde gegevens van je advertentie aanpassen?
  Ga naar het menu 'Leden' en klik op mijn advertenties beheren, selecteer dan een advertentie van jezelf en je kan deze aanpassen.
 • Leden beschikken ook over een uitgebreide zoek functie die naarmate de website zal groeien zeker een heel handige functie zal worden. (Menu: 'leden' -  'zoeken')
 • Sinds vandaag zijn voor de leden ook de notulen van de laatste leden vergadering beschikbaar alsook het jaarverslag van 2014. (menu: 'leden' - 'Notulen leden vergaderingen')
 • Het aanmeld formulier om lid te kunnen worden is online en en werkende
  (menu: 'nbsv' - 'lid worden')
 • Enkele eerste artikels uit oudere Trionyx versie zijn beschikbaar gemaakt
  (menu: 'leden' - 'documenten en artikels')


Mocht je ergens problemen ondervinden of opmerkingen hebben laat het gerust weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast veel surf plezier toegewenst
De webmasters
Paul, Kevin, Ruben

Beschermingsproject 2020-2021: de stralenschildpad op Madagaskar

Het beschermingsproject dat in 2020 en 2021 door de NBSV gesteund wordt, is het TSA project voor stralenschildpadden op Madagaskar.
  Startdatum: Dec, 3 2019   Einddatum: Dec, 31 2021
€ 4.288 Gedoneerd
€ 4.500 Doel

wordnulid

button geef nu jouw nakweek op 1

Tot en met 28 februari 2021 zijn door 31 kwekers 658 nakweekdieren opgegeven.
Ga naar boven